товариство зламаних олівців
товариство зламаних олівців
УГОДА КОРИСТУВАЧА

Веб-сайт zlamaniolivtsi.online (далі – Веб-сайт) з одного боку і замовник послуг на даному Веб-сайті (далі – Замовник) з іншого боку зобов'язуються дотримуватися умов цієї Угоди.

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю обробляти мої персональні дані на законних засадах відповідно до умов, зазначених нижче, а також повідомлена/ний про обробку персональних даних, відповідно до ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних».


ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми поважаємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Дана політика конфіденційності регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://zlamaniolivtsi.online, при замовленні послуг, листуванні або у телефонній розмові.

У випадку виникнення питань чи проблем у зв'язку з вашими персональними даними, надсилайте, будь ласка, свої запитання та/або зауваження на електронну адресу: zlamaniolivtsi@gmail.com.

Персональні дані
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» даю свою однозначну згоду на обробку (включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптацію, уточнення, поновлення, використання, поширення та знищення) моїх персональних даних (ім'я, по-батькові, прізвище, контактний номер телефону, адреса електронної пошти та інші дані, які були надані мною самостійно) з метою забезпечення реалізації відносин у сфері фінансових послуг та збору персональних даних у комерційних цілях, а також інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.

Я також погоджуюсь з тим, що Веб-сайт має право надавати доступ та передавати мої персональні дані без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки – третім особам-підрядникам для виконання їхніх функцій щодо забезпечення діяльності Веб-сайту, його сервісів та служби підтримки.

Я також надаю згоду на отримання мною звернень (повідомлень, листів, листівок тощо) від Веб-сайту через електронну пошту.

Моя згода на обробку персональних даних діє без обмеження за строком та територією у тому числі й за межами України.

Я повідомлена/ний, про законні права, які я маю відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Яку інформацію ми збираємо
Коли Ви відправляєте заявку на отримання послуг та/або берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами на нашому веб-сайті, ми збираємо особисту та загальну інформацію.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання.

Для того щоб зробити заявку на послуги та/або взяти участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їхніми умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент, надіславши листа на електронну пошту: zlamaniolivtsi@gmail.com з темою «Персональні дані».

Обробка персональних даних
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей (одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей).

Отримання заявки на послуги. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання заявки на послуги, яку Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам повідомлення, що стосуються заявки, яка була Вами подана, та зв'язатися з Вами в цілях, пов'язаних з обслуговуванням Замовника.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту видалення Вами цих даних.

Збір інформації
Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас та з Вашого відома. Коли Ви здійснюєте замовлення послуг, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу задовольнити Ваш запит. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Даний веб-сайт розміщується на платформі https://tilda.cc та технічно обслуговується платформою https://tilda.cc. Технічне оснащення сторінок сайту http://zlamaniolivtsi.online може включати в себе модулі cоціальної мережі Facebook (facebook.com).

Розголошення та передача даних
Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:
1. ми розкриємо інформацію задля запобігання злочину або у випадку завдання шкоди нам або третім особам;
2. ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви зв'язуєтеся з нами.

Оновлення цього попередження
Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли Ви відправляєте заявку на послуги та/або берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.
У випадку визнання недійсною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини залишаються чинними.
Made on
Tilda